Képzés a szobrászat számára – Hatékony út a formába

Végén a folyamat az épület izomtömeg, szinte minden tanuló visszatér a figyelmét felé fejlesztését célzó oktatás test esztétikai és elérni megfelelő elkülönítése az izom által csökkenti a felesleges testzsír és a bőr alatti víz eltávolítása felesleges. A képzési folyamat megfelelő optimalizálása kétségtelenül hozzájárul az álomképesség elérésének folyamatának felgyorsításához és a tervezett eredmény eléréséhez.

Válasszon célt!

A szabványos csökkentési terv két-három hónapos időtartamra szól. Ez alatt az idő alatt fokozatosan kivonjuk a kalóriákat és hozzáadjuk az aerobik különféle formáit, vagy a nagy intenzitású edzést. Az egész folyamat sok önfegyelmet és összpontosítást igényel a végső célért. Hogyan kell a “szobrászat” -t felvenni? A kalorikus deficit képzés az egyik legnehezebb, ezért fontos szempont a képzési terv átgondolt felépítése. A kedvenc gyakorlatok kiválasztása és a helyes regenerálódás lehetővé teszi számunkra, hogy átmenjenek ezen az időszakon keresztül a koncentráció és az önmegvalósítás légkörében. Még az izom vascularisation első tünetei is lehetővé teszik a motiváció jelentős növekedését és a teljes csökkentési folyamatot. Ebben az időszakban különösen jó szakképzési folyóirat futtatása, melyben rendszeresen haladunk előre. A kis lépések módszere elérni fogja a tervezett célt.

Szobrászati ​​gyakorlatok – főbb feltevések

A szobrász képzésének hatékonyságát számos fontos tényező határozza meg. A legfontosabb szempont a magas intenzitás fenntartása a képzés során. Ezt elérhetjük a gyakorlatok és a sorozatok közötti idő csökkentésével. Fontos továbbá egy edzésmennyiség fenntartása, vagy egy enyhe súlycsökkentés, az erejétől függően. Sok embernél a csökkentés során az erő kissé csökken. Ez azonban nem a szabály. Nem szabad elfelejteni, hogy a test nem a kalória kényelmében dolgozik. Azonban próbáljuk megtartani a súlyokat az izomtömeg építésében, amennyire csak lehetséges. Ennek köszönhetően a szervezetünk folyamatosan ösztönzőleg hat a növekedésre, ami lehetővé teszi az idő optimális eredményeit.

Hogyan készítsek egy szobrot

A képzési terv aerob vagy anaerob gyakorlása magában foglalja a szubkután zsírégetést. Ez felgyorsítja a celluláris anyagcserét és a test gyorsabb metabolizálását. A kardio edzés mennyiségét ki kell igazítani az adott időszakra és a jelenlegi formára. E képzési forma nagy előnye a képzési tervben való szabad manipuláció lehetősége. Abban az esetben, ha a súly a helyén van, hozzáadhatunk egy vagy két egységet, és megfigyelhetjük a tükörben és súlyban kifejtett hatásokat. Ha azonban fáradtnak érezzük magunkat, kivonhatunk egy vagy két egységet, ezzel egyidejűleg számolva le a kalóriákat a napi keresletből.

Védje az izmokat!

A redukciós időszak nagyon nehéz a test számára. Ez összefügg a kiszáradás és a csökkent kalóriaellátás. Ez alatt az időszak alatt könnyebb sérülést vagy túlterhelést okozni. Annak érdekében, hogy megóvja a szervezetet a csökkentés negatív szempontjaitól, a megfelelő fehérjetartalomról gondoskodni kell – akár 2,4 gramm testsúlykilogrammonként. Ez megóvja az izmait a kortizol ellen, és segít a szervezetünkben zajló anabolikus változások optimalizálásában. A fehérjék mellett érdemes egy sor vitamint és ásványi anyagot felvenni, mint például:

  • D3-vitamin és K2
  • magnézium
  • omega 3 vagy tran
  • béta karotin
  • kreatin

A zsírégetés folyamatát az étrend segítségével optimalizálják. Alapvető lehet az álomformájának eléréséhez. A tartózkodás ideje alatt a kalória deficit kell fogadni a magas minőségű termékek, amelyek együtt a fenti kiegészítés segít megvédeni a szervezetet a katabolizmust. Ebben az időszakban győződjön meg róla, hogy az alacsony feldolgozású termékeket választja, gazdag mikro- és makroelemekben, valamint vitaminokban.

Az információ csúcspontja

A szobrászat képzése az álomképed építésének egyik eleme. Meggondolatlan módon fogalmazva, megkönnyíti az egész folyamaton való áthaladást, ezáltal az összes többi tevékenység alapja. Mindenképpen magunkba foglaljuk a kalóriahiány ellenőrzését, a kardio mennyiségének manipulálását, az étrend és a regeneráció gondozását. Ebben az időszakban érdemes olyan termékeket felvenni, amelyek javítják az alvás minőségét, mint például a ZMA vagy a Gaba-500, kiegészítésre. A gyorsabb regenerálás ma jobb képzést jelent. Ne felejtsd el, hogy ebben az időszakban irányítsd a testedet, figyeld meg őket a súly és a tükörben, és használja a józan észet.